Taal: Nederlands English Deutsch
Valuta £

Hockey scheenbeschermer

Door vraag van vele hockeyers heeft Sedelogic een scheenbeschermer ontwikkeld die de eigenschappen van de huidige scheenbeschermers ver overtreft. Een scheenbeschermer met ongekend hoge schok absorbtie die tevens zeer ventilerend is, kan door u zelf op eenvoudige wijze op maat gemaakt worden.

Sedelogic scheenbeschermer

Sedelogic scheenbeschermer

De opbouw van de scheenbeschermer

De opbouw van de scheenbeschermer

Schok absorbtie

De Sedelogic scheenbeschermer is opgebouwd uit een zachte drie dimensionaal geweven vezel en een hard medisch thermoplastisch materiaal. Bij impact van de scheenbeschermer zorgt het hard thermoplastisch materiaal voor de verdeling van de druk over de schokabsorberende zachte vezel, die tegen de scheen zit. Door deze samenwerking worden de schenen optimaal beschermd.

De ademende vezel

De ademende vezel

Ademende structuur

De scheenbeschermer is opgebouwd uit diverse lagen van een drie dimensionaal geweven polyester vezel waardoor een zeer open ademende structuur ontstaat. Transpiratie van de onderbenen wordt hierdoor beperkt. Ook de temperatuur blijft hiermee onder controle.

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Het thermoplastisch materiaal is na verwarming met een haardroger vervormbaar. Na verwarming plaatst u de scheenbeschermer in de sok en hard hij uit op uw eigen maat. Door de perfecte aansluiting van de scheenbeschermer met de scheen is de drukverdeling bij impact homogener: het ontstaan van een piekdruk wordt voorkomen.

Gepatenteerd product